Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΜΙΑ ΚΟΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Δυστυχώς η διαμαρτυρία μας διακόπηκε βίαια.. Μόνο ως «βίαιη διακοπή διαμαρτυρίας» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την απόφαση του κ. Νομάρχη Καστοριάς να κόψει όλες τις κορδέλες (περίπου 250) από την πρόσοψη του κτηρίου της Νομαρχίας, σήμερα, ενώ η διαμαρτυρία βρίσκεται σε εξέλιξη και θα διαρκούσε έως και την Τετάρτη 2/9/2010, με σκοπό οι κορδέλες να παραμείνουν για να θυμίζουν στους αρμόδιους ότι όλοι εμείς «ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΑΣ».

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
Γιατί η δικαιολογία του κ. Νομάρχη είναι ότι το κτήριο είναι Δημόσιο και οφείλει να είναι καθαρό.
Μα δεν το βρωμίσαμε κ. Νομάρχη, δεν γράψαμε συνθήματα, το στολίσαμε με κορδέλες και μάλιστα μεταξωτές και πάνω στην κάθε μια υπήρχε ένα όνομα δημότη που απελπισμένα δήλωνε το αίτημά του για την λίμνη. Κι αν υπήρξαν 10δες τηλέφωνα που σας ζητούσαν να το καθαρίσετε (όπως λέτε) υπήρχαν 100δες κορδέλες που δήλωναν τον σκοπό τους να παραμείνουν, για να σας θυμίζουν το καθήκον σας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να ζητούμε τα αυτονόητα: Άμεση και σωστή ενημέρωση για το πρόβλημα της λίμνης και άμεση  εξυγίανση.  ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ και μάλιστα οι περισσότεροι δυστυχώς ενοχλητικοί για τις αρχές και τους «άρχοντες».